Wednesday 10 December 2008
Först och främst vill jag passa på att tacka årets samarbetspartners och supporters. Säsongen är över för denna gång och en av årets höjdpunkter blev segern på Rockingham. Efter två säsonger i Brittiska F3 kan vi med glädje berätta att runt 250 svenskar har varit med och sett loppen live i någon av de länder vi tävlat i. Många har varit på plats tack vare vårt samarbete med BFD.nu. Vår målsättning är att kunna fortsätta slussa ut Er och bjuda på spännande upplevelser på någon av de banor vi kommer att gästa under 2009.

Vi har i det tysta jobbat på hårt för att kunna fortsätta att utvecklas på den internationella Formulabils toppen och det verkar, trots extremt tuffa tider, som om vi skulle kunna ta ytterligare ett kliv uppåt nästa säsong. Min förhoppning är också att vi skall kunna knyta till oss ytterligare några samarbetspartners och samtidigt utveckla arbetet i Heja Mora, Heja Dalarna och Hohenthal Racing.

Trots tuffa tider så jobbar vi på och önskar Er alla en riktigt God Jul och ett Gott nytt år!

And a very special thanks to team Fortec Motorsport with my crew Engineer: Mick Kouros. Mechanics: Alex Fleming and Adam Dannan. Thanks guys for all the hard work, tough times, good times and victories! I couldnt have anyone better.

Seb