Tuesday 6 April 2010
Hohenthal Racing AcademyDet har varit några bråda dagar och vilt farande kors och tvärs. I fredags var jag tillsammans med Svenska Bilsportförbundet och Benny Wallin på MAF/Bilproffs.se på Elmia mässan och presenterade Hohenthal Racing Academy.

Nu är det min tur att stötta Svensk motorsport och framförallt hjälpa fram Svenska motorungdomar. Tillsammans med Bilproffs.se, Dorman, Hello Sweden, Mantorp Park, Scantech och Svenska Bilsportförbundet startas därför Hohenthal Racing Academy. Här ska våra blivande stjärnor få kunskap, inspiraiton och erfarenheter som ger karriären en rejäl skjuts framåt.

Academyn kommer att hållas på Mantorp Park mellan den 21-24 juni och är till för mekaniker och racingintresserade ungdomar mellan 15-18 år.

På academyn får ungdomarna inte bara kunskap. Inte bara erfarenheter. Inte bara kontakter. De får också tre saker som är minst lika viktiga för att bli framgångsrika och lyckliga utövare i sporten: teamkänsla, självförtroende och vänner. Jag och mina partners i projektet lägger också en hel del kraft på att hjälpa ungdomarna att få en fot in i arbetslivet, oavsett om det gäller en fortsatt satsning mot sportens topp eller en väg in i motorbranschen som sådan. Kort och gott, vi går även igenom sådant som att skriva cv, att göra presentationer och införsäljningar och att arbeta med service och motivation.

Max antal är 42st. Pris 4.990kr. För anmälan och ytterligare info: sebastian@hellosweden.se

> Se även info Hohenthal Racing Academy på Hello Swedens hemsida.

my best. Seb