Wednesday 23 May 2012
Dags för sports car invitational i Mora till helgenMed bara några dagar kvar till starten av SPORTS CAR INVITATIONAL vid Vasaloppsmålet kl 09.00 nu på lördag morgon är det dags för lite deltagar och publikinfo.

För att nyttja dygnets alla timmar så optimalt som möjligt så kommer vi att samlas på Moraparkens hotell lördag morgon kl 08.00. Se till att ha ätit frukost innan. För de långväga gästerna serveras frukost på hotellet. Vi inleder med ett körschema för dagen och därefter åker vi i samlad trupp till Vasaloppshuset där starten kommer att gå. Kl 09.00 flaggas vi iväg med 2 minuters mellanrum och därefter går det i sportbilens tecken för resten av dagen.

I samband med informationen kl 08.00 så kommer Ni att få varsitt startkit bestående av bansträckning samt övrig viktig info.

Vi beräknar landa på Mora-Siljan Flygplats omkring kl 13.00 där alla deltagare bjuds på möjligheten att rasta sina bilar på både en klassisk 402-meters och en konbana för er som gillar när det svänger.

Kl 19.00 är det dags för Race Night och denna inleds med drink på Mora Parken. Vänligen återkom snarast till oss med eventuella allergier. Festen avslutas vid 02.00. Klädsel för kvällen är jeans och kavaj eller finare.

/ Seb