Sunday 11 November 2012
Long time no see

Ganska precis tre år sedan finalen i Formula 2 på Barcelona går tiden, projekten och jobben i rasande fart. Jag måste villigt erkänna att uppdateringarna på hohenthal.se har blivit och kommer att vara lidande. Ytterligare en racingsäsong är över, nästan. Avgörandet i Formula 1 verkar bli en rysare. Hemma i Sverige har äntligen en lösning kommit efter en beklaglig historia. Dock är jag övertygad om att denna säsong var bra sett ur ett långsiktigt perspektiv. Mindre imponerande är debatten som i tidigt skede spårade ur på internet. Enough said.

För egen del innebär livet efter 15år på olika racingbanor, en hel massa jobb, husbyggnation, flygcert, resor och bilprojekt. Efter att gjort klart och inte bara ställt ut Mustangen utan även kört den så ofta som möjligt i sommar, så är snart det senaste projektet klart. En Willys 2nd WWII jeep klar. I detta fall har jag Hasse Jansson (Mora Billackering) och Måns på Mora glasmästeri att tacka. Hasse lyckades även med konststycket att få hem tillhörande kulspruta till ekipaget som jag för övrigt hoppas ställa ut på Elmiamässan och Bollnäs Motorrevy nästa år.

Efter 45 timmar i luften flög jag upp i september månad. Faktum är att flygning är så nära man kan komma lika stimulerande som att köra formula bil. Förhoppningen är att ta planet till Anderstorp eller Tierp Arena nästa år. När vi ändå är inne på avdelning flyg så har ni facit på denna update. Befinner mig just nu på väg på jobb och en av de längre flygningarna. Sydney. Som tur är bara som passagerare med mycket tid över till annat. Trevlig helg på Er!

mvh: Sebastian Hohenthal
top    #2415
top    #2414
top    #2413
top    #2412
top    #2411
top    #2410